Wie zijn we?

We zijn een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in totaalinrichting. Alles in overleg met de klant, zowel voor particulieren, winkels en bedrijven met of zonder tussenkomst van een architect. Door onze kennis en ervaring kunnen wij in 3D-weergave een voorstel uitwerken voor uw project en al uw wensen tegemoet komen.

Wij beschikken over ee neigen atelier voor al uw maatwerk en kunnen u daardoor een hoge kwaliteit en perfecte afwerking garanderen. Doordat wij u het totaal pakket kunnen aanbieden inclusief loodgieterij, vloeren, schilderwerken, isolatiewerken, glas, graniet ea. heeft u 1 contactpersoon "HOVA" die alles voor u regelt en uitvoert.

Aarzel niet om met ons contact op te nemen om uw project te bespreken of om een offerte aan te vragen.

HOVA Team

Hova Interiors is opgericht door 2 professionele meubel & schrijnwerkers Kurt Hoste en Jan Van Kerrebrouck.


Kurt begon met totaal- en winkelinrichting in 1988 en Jan in 2005. Sinds 2006 werken zij dag in en dag uit samen waardoor zij nu volledig op mekaar zijn afgestemd.

 

Tijdens het volledige project, van begin tot einde, blijven zij met u in contact. Kortom, zij staan volledig tot uw dienst en gaan tot het uiterste om uw project te realiseren

Kurt Hoste

Planning & Sales
GSM 0492 566 533 - kurt@hova-interiors.be

Jan Van Kerrebrouck

3D & Administration
GSM 0496 875 096 - jan@hova-interiors.be

Onze diensten

Wij verzorgen uw totaal-project inclusief electriciteit, loodgieterij, vloeren, schilderwerken, isolatiewerken, glaswerken, graniet...kortom alles wat nodig is. Hova Interiors werkt samen met een vaste ploeg van ervaren onderaannemers en zorgt voor correct advies en dienstverlening, strikte planning met gegarandeerde perfecte afwerking en bewuste kwaliteitskeuze.

Wij vervaardigen al uw maatwerk in eender welke stijl, modern, hedendaags, klassiek... Alles wordt in samenspraak met u naar wens en budget uitgevoerd.
Enkele diensten die Hova u kan aanbieden zijn: Gyprocwerken & afwerking, parket, maatmeubilair, stijlwanden & plafonds, binnen- & buitenschrijnwerk...